Peale Seppälä pildistamist, kus tüdrukud pidid näitama erinevaid emotsioone, saabusid modellimajja ootamatult kõrged külalised – maailma moeajakirjadele pildistav Oskar Cecere Milanost ning üks Eesti esimesi rahvusvaheliselt tuntud modelle, kingadisainer Inga Savits, kellega tehti teine fotosessioon.

Oskar Cecere ei olnud Eesti modellidega rahul: "Nad sobivad televisiooni, mitte kõrgmoodi." Samuti pidi fotograaf paluma mitmel tüdrukul end lõdvaks lasta ning pidi neid pidevalt juhendama. Inga Savits jagas pärast pildistamist nooretele modellihakatistele nõuandeid: "Uuem generatsioon tüdrukuid on kui surnud. Te olete koguaeg oma telefonides ega suhtle. Neid, kes tahaksid seda on miljoneid, te peate ka seda välja näitama."

Võistluspingel on omadus paljastada ka kõige kavalama silmakirjatseja tõeline pale ning seekordki langes mask ühelt seni malbe printsessina tundunud tüdrukult. Tõeliseks sõjaks läks Arni ja Kristine vahel - Kristine ütles, et Arni räägib Eesti tüdrukutest nende ees vene keeles taga. Samuti lisas Kristine neiu kohta vürtsise kommentaari: "Loll mõrd." Arni ütles, et ta ei taha Kristinega suhelda ning ta ei saa aru, miks naine nii käitub.

Iganädalasest väljapraakimisest ei pääsenud modelliks pürgijad ka sel nädalal. Saatest tuli lahkuda seekord tüdrukul, kelle usalduskrediit oli kohtunike silmis kahjuks otsa saanud. Saatest lahkus Kristiina-Liisa.