Kairi kasvas üles hirmu ja vägivalla õhkkonnas, kus isa oli vägivaldne joodik, kes tuli tihtipeale pereliikmetele kallale. Kairi seevastu pole kunagi mõelnud, et peaks elu vihkama, pigem vastupidi. "Ma oskan kriisiolukorras hästi toime tulla, ma olen õnnelik, et kasvasin nii nagu ma kasvasin. Ma ei häbene seda, mulle meeldib uskuda inimeste headusesse, võib-olla sellepärast ma tundungi naiivne," jutustas ta avameelselt.

Kairi loodab, et saab varsti tööle ja elu läheb paremaks, kuna praegu on rahaasjadega õige kitsas käes. "Ma pean kõige parema tahtmise juures kuus hakkama saama 300 euroga. Mis seal salata, eks ma olen unistanud küll, et kunagi kõnnin catwalkil. Julgesin castingule minna ainult sellepärast, et arvasin, et ei saa edasi, aga võta näpust...," muigas ta.

Natuke kurvastab Kairit see, et pärast saate lõppemist pole talle modellitöö pakkumisi laekunud. "Saade on eetris päris palju olnud, aga mina mõtlen, et miks minule pakkumisi ei tule. Ma näen küll, kuidas teised tüdrukud käivad üritustel ja poseerivad. Aga ma käin kohaliku kullassepa juures õpitüdrukuks, teen seda enda jaoks ja enda huvides ja loodan, et sellest saab mu tuleviku töö," sõnab ta tagasihoidlikult.