Märt Agu viis tänases saates modellidele läbi veidra, ent lustaka tantsutreeningu. Pärast seda viidi modellid nii pikale bussisõidule, et nad hakkasid juba välisreisist lootusi hellitama. Siiski paistsid tee äärest vaid kodumaised lehmad ja heinamaad. Sõideti paika, kus pildistati võistlustööd. Nimelt said modellid selga rokokooaegsed rikkalikud kostüümid ja parukad, et uhkes mõisakompleksis pildistada Expressionsi ehtereklaami. Fotograafina astus üles Kalle Veesaar, stilistina Jaunika Jartsev.

Rokokooaegne rollijaotus tekitas noortes erinevaid tundeid. Kõige enesekindlamalt tundis end Hendrik — karmi valitseja roll sobis talle valatult. Nooruke Aule kehastus rikkaks leseks. Sandrost sai kenitlev aadlihärra ja Kevinist naistekütt Casanova. Kevinile tema roll ei istunud. Ta teatas, et teda on valesti mõistetud ja see segab tema sooritust. Liisest sai aga mõisa valitsejanna, Katjast — kurtisaan. Kõige ebaglamuursem roll jäi aga Gerili kanda — tema alandati teenijatüdrukuks.

Enne väljahääletust unistas kibestunud Gerili, et saatest võiks lahkuda Hendrik. Siiski saatsid kohtunikud kohvreid pakkima hoopis Kevini. Žüriiliikmed uskusid, et sarmikal noormehel on rohkem annet näitlejatööks kui modellinduseks. Kevin nõustus sellega.