Tänases "Eesti tippmodelli" saates sai nii mõnegi modellihakatise õudusunenägu teoks – tüdrukud peavad poseerima vee all, kus leidub nii okastraati, ehitiste varemeid kui ka puurisu. Kristine ei suuda hirmsa minevikukogemuse pärast pisaraid tagasi hoida, talle tulid meelde tema kadunud õde ning peaaegu ära uppunud õde.

Ka selles saates ei hoidnud mõned modellimajas olevad tüdrukud tagasi maiuste söömisega, kuigi oleksid pidanud karmi dieeti pidama. Grete tellis endale lausa kuus tahvlit šokolaadi.

Skulptor Tauno Kangrot ateljees asu neiud modelli järgi figuure voolima. Kui modellilt valge lina rebitakse ja selle alt modellimajas spioonina elanud Aleksei paljastub, ei suuda Arni oma tundeid vaka all hoida, joostes talle järgi ning lauldes temast.

Sel korral heitsid kohtunikud tüdrukutele ette nende diivatsevat käitumist võtteplatsil, toitumisharjumusi ja vähest pingutamist. Ühte kahe viimase hulka jäänud tüdrukust süüdistatakse selles, et ta ei kasuta kogu oma potentsiaali, teist aga selles, et ta ei saa aru, miks ta sellele konkursile on tulnud.

Kired lõõmavad ja nii mõnegi neiu meelest toob iga järgmine väljahääletus aina ebaõiglasemaid tulemusi. Saatest lahkunud Gerttu valas kibedaid pisaraid: "See pole aus, et mina pean lahkuma. Grete ei kavatsenudki alla võtta ning ta ei taha siin olla nii palju kui mina. See oli minu lapsepõlveunistus."