Castingutele tuli tüdrukuid erinavatest rahvustest ja linnadest, erinevatel põhjustel. Kes tahab saada tippmodelliks, kes tuli sinna, et lihtsalt midagi teha.

Žürii oma keelt hammaste taga ei hoidnud, ega kriitikaga koonerdanud. Mõnel tüdrukul soovitati dieedile minna ning ühel tüdrukul paluti näidata, kuidas ta reageeriks, kui tema korterisse oleks neli varast sisse murdnud. Samuti kritiseerisid Volkmann ja Eesmaa tüdrukuid, kellel olid kunstküüned, liiga palju meiki, liiga tume nahk ning eri värvi juuksed.

Tippmodelliks tahtis saada väga erinevaid tüdrukuid - glamuuritare, tavalisi tüdrukuid ja neiusid, kellel on olnud halb lapsepõlv ning tüdrukuid, kellele ei meeldi venelased.

Kui finalistid suursugusesse modellimajja lasti, sai aru, millised tüdrukud hoiavad ühte ja kes kellele ei meeldi. Samuti liitus tüdrukutega ka meessoost isik, Aleksei.

Saates valati pisaraid ning lasti valla rõõmuhõiskeid. Kas on keegi, kelles näed potentsiaali? Igatahes saad tüdrukute arengule modelliteel kaasa elada igal esmaspäeval kell 21.30.