Sarjas ka jutustava tegelase rolli täitev Inga Lunge karakter Piret on teada-tuntud hüsteerik-koleerik, kes seni pole ühtki meest enda kõrvale püsima suutnud jätta ja olenemata oma edukast karjäärist tihti isikliku tragöödiaga kuristiku serval kõlgub. On väga eluterve näha, kuidas sarja sai sisse kirjutatud suhteliselt inimlik tegelaskuju – näiliselt täiusliku eluga, ent tegelikult eraelus kaootilisusega võitlev inimene.

"Pilvede all" uue hooaja esimene osa näitas, kuidas ka Pireti ellu on tulemas kauaoodatud õnnelik lõpp. Miski, mida ta on alati ihaldanud – abikaasa!

Rõõmustav oli ka vaadata Mari ja Indreku suhtearenguid, see duo tasakaalustab teineteist ideaalselt, ent uus episood paljastas pisukese nihke. Muidu rahulik Indrek on justkui plähmerdava Mari iseloomujoone üle võtnud ning Mari on asunud kaine mõistuse rolli

Muidugi hakkas seriaali klassikaline pahalane Riina kohe tegutsema ja Mariga manipuleerima. Seega saime aimdust, kuidas võiks sarja tänavune hooaeg kulmineeruda – ilmselt väga suure pahandusega.

Telehunt on täna rõõmus ja rõõsa, sest varem ei ole olnud au täheldada niivõrd kena tervikut vormivat seriaali kodumaisel telemaastikul. Jõudu tegijatele!