Kõige enam püüab sarjas tähelepanu Ivo Reinok, ta kehastab äärmiselt karikatuurset ja naiselike maneeridega floristi Kristofer-Robinit. Temale kontrastiks on Ago Andersoni kehastatud mehelik ja vaikne karakter.

Komöödiasarja kohta oli esimeses episoodis kahetsusväärselt vähe huumorit, häid nalju oli pooletunnise saate kohta paar-kolm. Üldine suhtlus ja tegevus mõjus kuidagi kohmetult ja aeglaselt, pigem meenutas see improviseeritud sketši, kui läbimõeldud stsenaariumiga teleprogrammi.

Terve saate jooksul ei liikunud tegevus lillepoe ruumidest kusagile edasi, eks nii ole ikka odavam sarja teha. Selline säästusarja maitse jäi telehundile suhu, nagu keegi ei olekski väga pingutanud. Ei midagi uut ega huvitavat, ülimalt lihtsustatud ja ülepakutud karakteritele üles ehitatud situatsioonikomöödia.

Tahaks näha uut taset kodumaistes komöödiasarjades, hea nalja tegemine on väga raske ja tõsine töö, sellest ei piisa, kui panna ainult väga kontrastsed ja ülepakutud karakterid ühte ruumi. Arenguruumi veel on, ootame, kuidas sari edasi kulgeb.