Uudiseid tuli ette kanda laias spektris, kuid valdavalt kultuuri- ja teadusteemadel: kohe saate alguses sai Koržets nukra au sisse juhatada järelhüüde Jaak Joalale, siis ugeda ette uudis Teadlaste Ööst ning mõned kaitseväe uudissõnad ja juhatada sisse otselülitus Disainiöölt.

Otsesaatega selgelt mitte harjunud Koržets oli silmnähtavalt pisut oma elemendist väljas, millest andis aimu mehe kohati naljakalt ekslev pilk ning vahvalt püüdlik olek. Tekstide ettekandmisega sai Koržets aga igati eeskujulikult hakkama, eksides vaid korra ("Kadriori...ee, Kadrioru muuseumis," puterdas ta hetkeks kunstiuudist lugedes). Oli väga sümpaatne, et ka uudiste lugemise ajaks ei kaotanud Koržets oma eripära, pajatades uudiseid nii mahlakalt ja ilmekalt, nagu loeks lapselastele õhtujuttu.

Enne ilmateadet sai kirglik kalamees Koržets võimaluse ka pisut kildu visata, mainides, et kuuldavasti pidada mõnikord taevast kalu sadama.

Lõpetuseks tänas ta saatemeeskonna enda utsitamise eest ning sai "AK" ridadesse astumise ja esimeste uudiste ristsete puhul "Aktuaalse Kaamera" kruusi, millest lürbivad kohvi ja teed kõik saate tegijad.

Saanud Tamlalt kiituse suurepäraselt hakkama saamise eest lisas ta, et püüdis lihtsalt kaassaatejuhti võimalikult vähe segada. Ka sellega sai ta Tamla kinnitusel hakkama.

Otse-eetri pingest toibumiseks kirjutab Publiku Telehunt Koržetsile välja värskendava paadisõidu järvel ning kausitäie kuuma uhhaad!

Hea lugeja, kuidas Sulle Vladislav Koržets uudistediktorina meeldis?

Vladislav Koržets "Aktuaalses Kaameras"
Foto: Martin Dremljuga / ERR