Saate formaadis pole midagi muutunud ja see viib kohmetu olemisega kodumaised reisi- ja tutvumishuvilised kas õhtusöögile, spaasse või soojale maale, sõltuvalt sellest, kelle käes õigeim ümbrik on ning kas see inimene ka valituks ostutub.

Saatesse reisikaaslast ja armastust otsima tulnud noormehe küsimused olid leebed ja nii pere kui armastuse teemal, samas kui bravuuritar Saagim püüdis särtsu lisada ühe preili süütuse-teemaga, millest ara olemise, ent avala naeratusega naine kenasti välja tuli.

Esimeses saateosas lõplikuks valikuks langenud kondiitripreili Elikoga Võhmast pääses noormees Ain Värska sanatooriumisse, ära jäi aga kauni blondiga reis Egiptusesse ning mitte kunagi suhtes olnud preiliga õhtusöök Argentiina restoranis.

Saate teine pool tõi toolile aga neiu, kes kolme noormehe vahel valima pidi. Pastakakoguja, trennihunt ja keelehuviline olid juba märksa vabama olemisega vastased küsijale ning tõid saatesse uusi, nooruslikumaid tuuli, mis paari küsimustevooru lõppedes Viimsi spaasse aega veetma viisid ja moodsamat tüüpi, ent ometi tutavliku tutvumissaate mõõdu välja andsid.

Kes kunagi "Reisile sinuga" saadet näinud ja selle üle naernud või kaasa elanud, saab seda taas teha värskete Eesti inimeste lihtsat olemust ja maailmanägemist avavat, ent televõõrust vaadates laupäeva õhtuti. Peale saatejuhi ja moodsama stuudiokujunduse pole tõesti midagi muutunud. Kas see on hea või halb, on igaühe enda otsustada. Naerda igatahes saab. Kui mitte muu, siis eestlasliku kohmetuse ja sõnaahtuse üle, millest Saagim üle aidata osalisi püüab.

Soovi korral leiab esimese saate Tallinna TV järelvaatamisest SIIT.