Üksnes telemaja omainimestele arusaadavate sisenaljade laviin sai alguse juba esimestel minutitel, kui Kersna palus televaatajatel mitte ehmuda, et kõrgresolutsioonile üle läinud ETV oma ajast ja arust saatejuhid on veelgi enam ajast ja arust saatejuhtide vastu vahetanud. "Noored ei tule selle palga eest tööd tegema," nentis Kersna muiates ja Aunaste lisas, et on stuudios lihtsalt selleks, et asendada Vahuri koera Lottat, kes oli õhtuseks esinemiseks liiga väsinud.

Täiesti ootustevastaselt hakkas silma aga hoopis see, et Aunaste ei tardunud saatekülalisi intervjueerides sugugi sellisteks soolasambaks nagu Kersna, kellele tundus musta mehega abiellunud omasooihar Siim suisa ebamugavust valmistavat. Tähtvere Avatud Naiste Turvakeskuse eeskõneleja Pille Rives keeras vana telelegendi aga mängleva kergusega ümber oma sõrme, samal ajal kui Aunaste lendles kõigist jutuajamistest läbi ja suutis ühtmoodi julgelt rääkima panna nii nukrad üksikemad, laulva poisipõnni kui ka laulupidu korraldanud saekaatrimehe.

Ju on Kersna liiga harjunud mängima üksnes oma autoriteedile, intervjueerides kuulsusi vaid kuulsuste teemal ning Aunaste on oma kirbuturgude ja muu säärasega rohkem "lihtinimest" tundma õppinud. Ning tordipuändist isegi piinlikum oli Kersna katse Aunastet kaalunumbri ja kõrge riigikogulase palga üle nöökida!

Vaata uuesti! Kas oled Publiku Telehundiga nõus?

ETV legendaarsetes saatejuhtides on püssirohtu ja krutskeid veel küllaga varuks! :PKuidas Sinule meeldis Maire Aunaste ja Vahur Kersna juhitud Ringvaade?Posted by Eesti Televisioon on Tuesday, September 8, 2015