Kui suvesangarlusest võis veel kuidagi aru saada, siis selles saates on Rabi-Vaheoja väga arusaamatus rollis. On nad asjatundjad? Kriitikud? Abilised? Segajad? Ja kes on need inimesed, kes seal süüa teevad ja mida teavad nad kokandusest? Küsimusi jääb õhku väga palju ning küpsetada ei oska küll vähemalt pooled. Üks vene proua kallab järjekindlalt oma “hõrgutised” toiduvärviga üle, teine heidab põlle kohe alguses nurka ja pea kõigi teosed näevad välja hullemad kui 5. klassi kodundusetunnis.

Karmi ütlemisega kohtunikud Katharienthali kohviku emand Angeelika Kang ja Ööbiku talu peremees Ants Uustalu on ainsad, kelle kohaolu kuidagi on õigustatud ja asjatundlikest kommentaatoritest on tegelikult suisa kahju, et nad peavad mingite jahu- ja suhkrukäkkide maitsmise ja kommenteerimisega oma aega raiskama.

Kui üldse midagi, siis on “Eesti parim pagar” tiba närviajav nipisaade, kust kannatlikum vaataja ehk suudab välja noppida teadmisi sellest, kuidas erinevaid küpsetisi teha…aga võib-olla ka mitte. Indrek Vaheoja hääl pealelugejana võiks aga kindlasti jääda R2 hommikuprogrammi eetrisse, kuna vaja on kedagi, kelle hääl oleks magus ja pehme nagu kaneelirull mitte kile nagu Winny Puhhil.