ILM: Öösel on vahelduva pilvisusega peamiselt sajuta ilm, puhub idakaare tuul 3-9 m/s ja sooja on 5..10°C. Päeval on pilvi rohkem, õhtupoolikul sajab Lääne- ja Lõuna-Eestis hoovihma, Kagu-Eestis võib olla äikest, puhub idakaare tuul 3-9, pärastlõunal põhjarannikul puhanguti 13 m/s. Sooja on 17..23, rannikul kohati 13°C.

TV: Kuna teater olevat liiva peale kirjutatud kunst, siis kohtuvad lavastaja ja näitlejad, siis näitlejad ning vaatajad ja loovad koos selle, mis teatrist teatri teeb. Põnev teos Elmo Nüganenist pealkirjaga "Mul annet on ka äikeseks" kell 22.30 ETVs.    

HOROSKOOP: Ettevaatust, Sõnnid! Olete täna kahtlustavad ja tunnete igast väikesest asjast, et teid rünnatakse. Võite mõjuda oma paranoilisusega pigem koomiliselt. Püüdke olla positiivsem! Teised juhinduge SIIT http://publik.delfi.ee/horoskoop/

SOODNE: Kadarbiku porgandimehu maksab Rimis kõigest 65 senti ehk 43% vähem kui muidu. Mmmmõnus!

OTT: Täna on see päev, kui kaugel Aserbaidžaanis astub lava peale proovi tegema meie kallis euroööbik Ott Lepland, kelle särava naeratuse peale kahvatuvad ka tumedaimad murjanid ja türklaste trummilöögid taanduvad haledaks koputuseks!

KULTUUR: Von Krahlis avatakse Eesti Kunstiakadeemia tudengite näitus “MUSTER”, kus eksponeeritakse EKA üldkompositsiooni õppeaine raames valminud graafilisi teoseid. Näitusel osalevad maali-, graafika- ja skulptuuriosakonna esimese kursuse tudengid ja mussi mängib DJ Tarvi Laaman.

ZAKK WYLDE: Kuna Ozzy Osbourne'i bändi endine liige Zakk Wylde tellis enda ja oma bändi, Black Label Society, raiderisse 24 paari sokke, siis ehk saab Rock Cafe laval näha, mis ta nende sokkidega pihta hakkab. Kui sokid piisavalt sooja ei anna, siis peaesinejat soojendav Herald annab kindlasti lausa kuuma! Roni kohale kell 19.00, sest siis tehakse ukse lahti!

Kui sa veel ei tea, kes on Zakk Wylde, siis vaata seda!