Hääletustulemused tehakse teatavaks pärast festivali Tallinn Music Weeki ja EMT Facebooki lehtedel. Publiku lemmikartist saab EMT poolt auhinnaks 1000-eurose auhinnatšeki karjääri edendamiseks.

Lemmiku valimiseks tuleb minna Tallinn Music Weeki kodulehele http://tmw.ee/#!/vote-for-your-favourite või hääletada EMT Live äpis. Artiste, kelle hulgast valida, on festivaliprogrammis 227, lemmik võib olla nii kodu- kui välismaist päritolu. Hääletada saab kuni esmaspäeva, 30. märtsini. Võitjad, nii artist kui hääletanu, kuulutakse välja esmaspäeval, 6. aprillil. Möödunud aasta festivali raames pärjati publiku lemmikuks räppar Metsakutsu.

Ühtlasi on EMT Live äpis võimalik panna kokku oma kava ehk teha endale personaalne festivaliprogramm. Otseülekandena saab EMT Live äpis vaadata laupäeval, 28. märtsil Kinos Sõprus toimuvat Positivus Festivali ja plaadifirma I Love You Records kontsertõhtut. Live äpi saab alla laadida EMT kodulehelt emt.ee/live.

Koostöös EMT-ga on Tallinn Music Weekil käimas ka Instagrami-fotokonkurss „Pildista festivaliemotsiooni!". Võistluses osalemiseks tuleb laadida pilt koos märkega #tallinnmusicweek Instagrami. Vaata lähemalt tmw.ee/photo

Kõigi fotode hulgast valivad TMW ja EMT esindajad oma lemmiku. Peaauhinnaks on Sony Xperia Z1 Compact nutitelefon EMT poolt.