Lahedaim festivalikogemus? (kus, millal, kui vana olid, kes olid lemmikud?)

Minu kõige esimene festivalikülastus jääb keskkooli aega, mil sattusin ühel suveõhtul Viljandisse. Kuulasin Filosoofide alleele kostuvaid kontserte, kõndisin jalad villi, ahmisin kogu seda melu ja suvemiljööd endasse. Kui jätta kõrvale minu jaoks oluline punkt, et Viljandisse kutsujaks oli tegelikult minu nüüdne abikaasa, siis kõige olulisem oli see, et alateadlikult taipasin, et minu tulevane elukutse võiks olla seotud kontsertide korraldamisega. Mõne aasta pärast olingi sellesama, Viljandi Pärimusmuusika Festivali meeskonnas! Ja nüüdseks on neid festivalielamusi ja -kogemusi nii palju, et ei jõua kõiki kohe meenutadagi, ammugi üles lugeda.

Miks sa TMW raames oma üritust korraldad? Kas TMW ilma selleta ei saaks?

Eesti Pärimusmuusika Keskus on TMW partneriks olnud algusest peale ning oleme iga aasta vedanud just folgi showcase'i. Loomulikult ei saa TMW ilma folgita!

Millisele TMW kontserdile peale enda poolt korraldatu plaanid veel kindlasti minna?

Kindlasti lähen reedel Mustpeade Majja FatCat Recordsi ja Õunaviksi korraldatavale kontserdile. Pärast seda soovin käia Woodstock/Rockstar’sis. Laupäeval, pärast folgi showcase’i tahaks minna kuskile, kuhu tavapäraselt ilmaski ei satu – näiteks Sinilindu hip-hopi kuulama.

Milliste festivaliartistidega tasuks kõigil tutvust teha?

Maarja Nuut ja Vashti Bunyan, kes esinevad reedel Mustpeade Majas. Ja samuti Miamee, mis astub üles reedel Kloostri Aidas

Sinu lemmikkohad (klubi, söögikoht jm) Tallinnas?

RIIS

Parim lugu, mida kõik võiksid kuulata?

Need ju vahetuvad vastavalt tujudele ja hooajale, aga viimaste kuude iTunesi statistika näitab, et Jarek Kasar “Tühi kleit"

Viljandi pärimusmuusika festivali kontserdid toimuvad laupäeval, 28. märtsil Vaba Lava kahes saalis.
Vaata ürituse infot siit: https://www.facebook.com/events/628521540626739