Täna kell 22:20 ETV2 ekraanile jõudev esmasaade piilub festivali korraldamise poolele ning jagab infot eelseisvate sündmuste kohta. 

Homse Tallinn Music Week-i tutvustava teise saate fookuses on "TMW jutud" - meelelahutuslik muusikateemaliste vestluste ja eksperimentide sari, kus vabas ning vahetus vormis lahatakse nii naiste rolli valdavalt maskuliinses muusikabisnises, kui ka päkapikudisko-ajastu staaride saatust ja staatust. Kolmanda saate tulipunktis on muusikalise põhiprogrammi avapäeva tähtsündmused nagu Taani popile ja rokile keskenduv kontsert Von Krahlis ning Fenno-Ugria eriüritus Kloostri Aidas.

Festivali tutvustav neljas saade heidab valgust reedel, 27. märtsil algavale muusikatööstuse konverentsile, kus staaresinejateks on mõjuka punkbändi "The Slits" kitarrist Viv Albertine, legendaarsed muusikamänedžerid Simon Napier-Bell ja Marie Dimberg ning auhinnatud ajakirjanik ja punkbändi "The Membranes" asutajaliige John Robb. 

Festivali finaalsaates aga võetakse luubi alla tänavuse TMW põnevamad esinejad ja möödunud aastate edulood: Iiris, Ewert and the Two Dragons, Odd Hugo jt. Millised Eesti artistid sooritavad tänavu rahvusvahelise läbimurde? 

Saatesarja režissöör on Toorion Ojaperv, toimetajad Kaidor Kahar ja Ingrid Kohtla, produtsent Kadi Katarina Priske.