Põhiprogrammi avapeol Von Krahlis esinevad Taani uue muusika esindajad, Kloostri Aidas esitletakse nii seto meestelaulu kui mordva laulutraditsiooni edasikandjaid ning Rotermanni Soolalaos kõlavad uudsed klassika- ja nüüdismuusika helid. Vestlussarjas „TMW jutud“ on täna luubi alla naiste roll muusikatööstuses.

Kell 16:30 algab Viru Keskuse aatriumis TMW Linnalava programm Seto Miihi Summa regilaulu ja Mordva naisteväe OYME ersa- ja mokšakeelsete hõigetega ning Frankie Animali ja lõunanaabrite bändi Momend indipopiga. Linnalava programmi raames toimuvail intiimsetel kodukontsertidel astuvad üles elektropopi trio Würffel ja pärimuskütte punt Trad.Attack!. Linnalava kava: http://tmw.ee/et/#!/kava/city-stage/2015-03-25

Kell 17:00 jätkub TMW pop-up restoranis Disaini- ja arhitektuurigaleriis avalik vestlussari „TMW jutud“. Kõigepealt arutletakse naiste rolli üle kohalikus muusikatööstuses ning kell 18:00 räägib mõjuka briti punkbändi the Slits kitarrist Viv Albertine ühiskondlike normidega vastuvoolu triiviva naise identiteedist ning oma mullu ilmunud autobiograafiast „Clothes, Clothes, Clothes. Music, Music, Music. Boys, Boys, Boys“. Juttu Viv Albertine'iga juhib briti punkbändi The Membranes asutaja ja popkultuurikirjanik John Robb. Vestlusele järgneb autogrammisessioon. Ühtlasi on pop-up restoranis müügil nii Albertine’i memuaarid kui TMW muusikatööstuse konverentsi staaresineja, briti muusikabisnesi värvika karekteri Simon Napier-Belli muusikaäri lahkav teos „Ta-Ra-Ra-Boom-De-Ay“.
„TMW jutud“ kava: http://tmw.ee/et/#!/eriprogramm/tmw-jutud

Kell 18:00 algaval põhiprogrammi avapeol Von Krahlis esinevad Taani uue põlvkonna popi, roki ja jazzi eredamad esindajad. Taani SPOT festivali ja TMW koostöös toimuval õhtul astuvad teiste seas üles mölluetno bänd The Sexican, noisepopi punt Lowly ja tummise bassiga üleilma edetabeleid lammutanud dj-produtsent SLOWOLF.

Kell 19:00 algab Rotermanni Soolalaos festivali Klaaspärlimäng kureeritud klassikalise ja nüüdismuusika kontsertkava „Kristallid“. Antarktilise videopildi taustal astuvad üles omanäoline LAB-orkester, haruldane guslivirtuoos Olga Shishkina (Soome), tegus kammernaiskoor Sireen ning rahvalemmikust käsikellade ansambel Arsis. Kuulda saab ka Maria Kõrvitsa teose esiettekannet ja Tanel Nurga „uue nurga“ alt Beethoveni tõlgendust.

Kell 20:00 Kloostri Aidas algaval hõimurahvaste õhtul toob soome-ugri kultuuripealinn Obinitsa küla koos Fenno-Ugriaga lavale nii seto meestelaulu ansambli Seto Miihi Summ, kanged Värska leelonaised Verska Naase, mordva laulikud OYME ning vepsa ansambli Noid Venemaalt.

Teravamat maitset lisab õhtuste klubikontsertide programmi 311.ee showcase Sinilinnus, kus saab teiste seas kuulda Valgevene coldwave’i gruppi Super Besse ning äsja uue albumi avaldanud indiroki bändi Tallinn Daggersit. Klubis Woodstock / Rockstar's esitletakse rajumaid rokkbände ja Telliskivis Erinevate Tubade Klubis kuuleb Baltikumi elektroonilist muusikat põranda alt ja põranda pealt. Tänane põhiprogrammi kava: http://tmw.ee/#!/schedule/night-venue/2015-03-26

Lisaks pakutakse kuni laupäeva, 28. märtsini “TMW maitsed” programmis osalevates söögikohtades TMW erimenüüd ning festivalipassi omanikele kehtivad soodustused. Lisainfo: http://tmw.ee/et/#!/eriprogramm/tmw-maitsed