Esimest korda toimuva eriprogrammi „TMW kunst" koordinaatoriks on Eesti Kaasaegse Kunsti Arenduskeskus (EKKAK). Kunstiprogramm pakub publikule pikendatud avamisaegadega galeriiõhtut Tallinna Teisipäev, kus saavad kokku kaasaegse kunsti klassikud, verinoored tulijad ning maailmas juba tuntud kunstnike näitused.

24. märtsil kell 17-22 toimuva galeriiõhtu käigus võib Kunstihoone sisehoovis asuvas EKA galeriis Helena Keskküla ja Art Nõukase ühisnäitusel "Loogiline laul" näha popkultuuri fenomenide lammutamist kujutavat installatsiooni. Vaal galeriis aga astub kitši ja camp'i tõlgendades ning parodeerides üles Laurentsius oma uusimate lillemaalidega.

Tam galeriis saab vaataja nautida eesti popkunsti grand old lady Malle Leisi näitust "Kollane suvi", samas kui loominguline platvorm Rundum on oma pop-up näituse püsti pannud Pühavaimu tänavale. Temnikova & Kasela galeriis on väljas kuraator Juste Kostikovaite ja Luxemburgi kunstniku Sophie Jungi koostöös valminud näitus, mis tegeleb digitaalajastu naisihaluse mõistega. Kunstiõhtu raames toimuvad galeriides ka performance'id ja kohtumised kunstnikega.

25. märtsil linastub Tallinna Kunstihoones film "Museum Hours" ning 28. märtsil toimub sealsamas "TMW Linnalava" egiidi all kitarrist Robert Jürjendali, Kambodža ühemehebändi Lafidki ning Norra kollektiivi Sturle Dagslandi kontserdid. TMW passiomanikele ja delegaatidele on Kunstihoone programm tasuta.