Restorani MEKK peakokk: toit peab olema päris!
Mõnusa muusika kõrval pakub linnafestival Tallinn Music Week võimaluse kogeda ka hurmavaid maitseelamusi. Restoranifestivali “TMW maitsed” jaoks on parimate söögikohtade peakokad pannud kokku erimenüü oma meelistoorainetest. Publiku küsimustele vastas restorani MEKK peakokk Rene Uusmees
Lemmiktooraine?
Pean väga lugu toorainest, mida annab meile meri. Üks minu suurtest lemmikutest on värske valge kala.
Toidufilosoofia?
Toit peab olema päris! Sellele annab eelduse korralik tooraine, pühendumus ja püüdlus meisterlikkuse poole.
Keda plaanid Tallinn Music Weekil kuulata?
Kui võimalus tuleb, siis kindlasti kuulaksin Super Hot Cosmos Blues Band’i!
Milline muusika inspireerib?
Minu üheks suureks lemmikuks on juba pikki aastaid Pink Floyd. Nende muusikas on sügav filosoofia.
TMW erimenüüs restoranis MEKK seisab külmsuitsutatud lõhe, küpsetatud kartulite ja Peipsi sibulatega, samuti grillitud rohumaa lihaveise antrekoot ning maiustamiseks pakutakse šokolaadimetsapähkliparfeed.