Lahedaim festivalikogemus? (kus, millal, kui vana olid, kes olid lemmikud?)

Vist ei suuda miski ületada vau-momenti, mida ma kunagi varases kutsikaeas kogesin Rock Summeril Jesus and Mary Chaini esinemise ajal. Ma ei olnud kunagi midagi sellist näinud. Nick Cave paari aasta tagusel Flow festivalil on ka arvatavasti tempel mällu igaveseks. Üldiselt eelistan pigem pisifestivale, HRL näiteks ei ole suutnud eal pettumust valmistada.

Miks sa TMW raames oma üritust korraldad? Kas TMW ilma selleta ei saaks?

Peale Rada7.ee loobumist ei ole ka TMW-l enam pikka pidu... Aga kui nüüd tõsiselt vastata siis,... nojah, tõsiasi jääb tõsiasjaks.

Millisele TMW kontserdile peale enda poolt korraldatu plaanid veel kindlasti minna?

Kindlasti külastan Rockstarsi vähemalt laupäeval, reedel ma kahjuks sinna ei jõua, kuigi tahaks. Hip-hop ja 311 showcase on vaja kindlasti üle vaadata. HUH Krahlis on alati mu festivalitrajektoori kuulunud ning äkki õnnestub seekord ka DAF Studiot külastada.

Milliste festivaliartistidega tasuks kõigil tutvust teha?

Neid on kindlasti mitmeid, aga kuna ma valisin Rada7 esitluskontserdile välja 7 parimat, siis ei näe hetkel võimalust, et kedagi sellele nimistule lisada või sealt eraldi mõni esile tuua.

Parim lugu, mida kõik võiksid kuulata?

Suruksin siia hetkel ikkagi kaks, mille vahel ei suuda valida: Julia Marcell „Manners” https://www.youtube.com/watch?v=RChaKK7e0xA ja Repetitori „U pravom trenutku” https://www.youtube.com/watch?v=0KjdbAnipew, mille videost võib ilmselt õrnalt aimu saada, miks nende kontserte nii ülivõrdeliselt kiidetakse.

Vaata rada7.ee kontserdi infot siit: https://www.facebook.com/events/853127121414496/