Mägus on väga hästi kursis, kes tema lemmikutest TMW line-up'is figureerivad. Esimesena nimetab ta ansamblit Armastus, kus oma musitseeriva isa jälgedes astub Jaan Tätte juunior, sedakorda huvitava komboga parmupillidest ja analoogsüntesaatoritest. Armastus astub üles Eesti Popsi esitlusel neljapäeval, 4. aprillil Von Krahli väikses saalis ja Linnalaval laupäeval, 6. aprillil.

Teiseks nimetab Mägus indie meloodiate ja post-rocki vahel balansseerivat Rootsi-Eesti-Taani instrumentaalpunti MaiNekk, kus Eestit esindab Ewert and The Two Dragonsi kitarrist ja laulukirjutaja Erki Pärnoja. Mainekk'i näeb laupäeval, 6. aprillil Sõpruses I Love You Records'i ja Positivus Festivali esitlusel.

Ja - last but not least - lubab Felix Mägus kohal olla Tartu Popi ja Roki Instituudi kontserdil. TPRI, kes just äsja sõlmis plaadistuslepingu tuntud USA indie label'i Minty Fresh'iga, on kaheksaliikmeline ansambel, kes viljeleb hipiesteetikast inspiratsiooni saanud barokkpoppi. Tartu Popi ja Roki Instituut esineb laupäeval 6., aprillil Von Krahli teatris HUH esitlusel.