Rainer Olbri ehk Metsakutsu on Eesti räppar. 2005–2010 tegeles Metsakutsu kontserttegevusega, lasi välja viis singlit ja kaks videot. 22. oktoobril 2010. aastal ilmus Metsakutsu debüütalbum "Testament" - duubelalbum, mille kahe plaadi nimed on "Vana Testament" ja "Uus Testament". Tema teine album ''Kelmiküla Unistus'' ilmus oktoobris 2013. Traditsioonilisest hip-hop'ist eristub Metsakutsu lüürika temaatika ja keelekasutuse poolest. Samuti püüab ta hoiduda roppustest.

Palusime räpparil valida Publiku lugejate jaoks välja 5 Metsakutsu lugu 5 elujuhtumiks!

“Aknad Lõpuni All”

IGAKS elujuhtumiks ja kui ma ütlen IGAKS, siis ma mõtlen IGAKS! Pruut jättis maha? Aknad lõpuni alla. Said pruudiga esimesse pessa? Aknad lõpuni alla. Töölt lasti lahti? Aknad lõpuni alla. Said palgatõusu? Aknad lõpuni alla. Kevad algas? Aknad lõpuni alla. Talv algas? Aknad lõpuni alla.
“Pole Piiri”

Kuulsin, et pidi perfektne lugu olema Tallinn-Viljandi maanteel kuulamiseks. Veel sobib olukorraks, kus sa tahad Koit Toomet kuulata, aga pole seda kunagi varem teinud ja natuke kardad.

“50RRY”

Sobib väga hästi siis, kui sul on hea helisüsteemiga auto ja sa plaanid minna McDonalds’i Drive-In’i, et testida nende 90 sekundi kampaaniat.
- “Tere! Palun esitage oma tellimus mikrofoni.”
- “Sorry not sorry!”
- “Kuidas palun? Mis jook juurde tuleb?”
- “Sorry aga not sorry!”
- “Vabandust?”
- “Võtan ühe juustuburgeri, aitäh.”
“Ta ei oota rohkem” feat. Anett Kulbin
Siis, kui hakkad hommikul ühistranspordiga tööle minema ja otseselt masenduses ei ole, aga selline nukrus ja beebi meeleheide on peal, et mis sinust saab ja mis su elust saab ja mis maailmast üldse saab.
“Ära Mine Närvi”

Siis, kui sa oled ülirahulik, zen ja elu on supermõnus. Vaatad oma minevikule järgi ja kõik on äge, vaatad oma tulevikku ja kõik tundub jee. AGA sa ei ole sellega rahul, sest sa oled harjunud, et kõik on koguaeg pekkis ja on stress ja on pinge. Pane see lugu peale ja ma garanteeerin, et sa lähed närvi. Minu peal küll töötab.

Metsakutsut saab Tallinn Music Weeki linnalavade programmi raames näha laupäeval, 1. aprillil Musumäel kell 14:45 ning sama päeva õhtul astub ta Sinilinnu lavale kell 2.00.

Tallinn Music Week toimub tänavu 27. märtsist kuni 2. aprillini. Rohkem lisainfot festivali kohta leiad SIIT.