Palusime Marie Vaiglal, Jonas Kaarnametsal ja Jan-Christopher Soovikul meie lugejate jaoks välja valida 5 Frankie Animali lugu 5 elujuhtumiks!

1. “Nightlights”

Nimi ei valeta — “Nightlights” pane peale, kui sõidad autoga mööda tühja tänavatuledes vihmast Tallinna ringi. Sihitult. Ja avasta, mida öine linn endas peita võib…

2. “Kickdrum Kickdrum”
Peolugu! C’mooon and do the kickdruuuum! “Kickdrum Kickdrum!” võiks käima tõmmata küll…
3. “The Pipers”

“The Pipers” võiks olla see lugu, kui sõidad suvisel õhtupoolikul mõnelt reisilt või festivalilt koju. Kiire maantee, kauguses kuldne õhtune päike, auto on inimesi täis, kuid kõlab vaid see lugu. Kõik oma sügavates mõtetes…
4. “3 Years”
Nutulugu — no, kui see pala räägib aja möödumisest, mälestustest, armastusest, siis pole võimalik, et pisar silma ei kisu.
5. “The China Song”
See idamaine rokk tekitab veidi sellise tunde, et tahaks ennast üles lüüa, mõne uhke kleidi või smokingu selga tõmmata ja maskeraadile sõita. Salapärasele, bravuursele, elitaarsele maskeraadile.

Pole ühtegi arvestavat põhjust, miks Frankie Animal peaks Tallinn Music Weekil nägemata jääma, sest bänd astub üles suisa kolmel korral! Festivali linnalavade programmi raames saab neid näha neljapäeval, 30. märtsil Nordic Hotel Forumis kell 13:00 ja laupäeval, 1. aprillil Viru Keskuses kell 16:00. TMW põhiprogrammis näeb neid reedel, 31. märtsil Kinos Sõprus kell 20:00.

Tallinn Music Week toimub tänavu 27. märtsist kuni 2. aprillini. Rohkem lisainfot festivali kohta leiad SIIT.