1. Murede eest põgenemiseks

“"Teenage Illusion” on põgenemiseks ideaalne. See laul räägib paarist, kes jookseb igapäevaelu probleemide eest ära, et elada hoopis merepõhjas. Kui sul on käsil raske eluperiood, siis võid sa alati seda lugu kuulata ja unistada teistsugusest maailmast, kuhu oma kallimaga põgeneda.”

2. Hilisteks õhtutundideks

“"Bitter Moon” sobib hilistesse õhtutundidesse iseendaga. Nendesse hetkedesse, kui sa mõtled kellegi või millegi peale, mis on nüüdseks juba minevik. Sa võid alati lihtsalt karjuda.”

3. Vihahoogudeks

“"I Don’t Wanna Save Your Life” on kuulamiseks hea, kui sa oled maailma peale vihane. Selle triiviv kõla viib su teekonnale, mis võib osutuda küll laastavaks, aga kahtlemata annab see sulle ka rahu.”


4. Pralleks

“"Atlantis” on peohitt — selle loo järgi lihtsalt peab tantsima ja vahet pole, kus sa sel hetkel viibid!”

5. Lõõgastumiseks

“Võib-olla jood sa rannas kokteili, võib-olla oled sa kodus või jalutad mööda tänavat nähes välja erakordselt hea. “Swim” viib sind tugevasse ja sujuvasse haripunkti.”

Tallinn Music Week’il astub Soda Fabric üles põhiprogrammi raames toimuval Positivus Festivali showcase’il laupäeval, 2. aprillill kell 01:00 kinos Sõprus.

TMW toimub 28. märtsist kuni 3. aprillini. Jälgi igapäevaselt Publikut, et kursis olla kõige värskemate festivali puudutavate uudistega!