Ajutise pop-up restorani peakokk on Ööbiku gastronoomiatalu peremees Ants Uustalu, kes oma avamisel peetud kõnes tutvustas nii restoranimenüü väikeseid ampse kui ka toekamaid roogi. Saadaval pole eraldi eelroogi, pearoogi ega magustoitu, vaid on lihtsalt toit ning restorani miljöö ja “hipsterlik” sisekujundus toetab festivali üldist vaba ja loomingulist miljööd. Retrohõngulisse galeriisse on ehitatud ka väike lava, kus etteasted toimuma hakkavad. Hea uudis on, et igal õhtul kl 18 toimub happy hour, mil pudel majaveini on saadaval poole hinnaga. Kuid tähelepanu, soodustus kehtib vaid neile, kes täpselt 18 kohal on.

“Hoolitseme, et festivalikülalised ka hilistel õhtutundidel kontsertide vahepeal maitsvat värsket toitu saaksid süüa, mõnusalt dringitada, juttu vesta ning järgmistele üritustele suunduda. Kui keegi oma sõbra festivalimelus ära kaotab, siis siin on kohtumispaik, kuhu tuleme ka ise oma korraldustiimiga!” kirjeldas peakorraldaja Helen Sildna oma tutvustuskõnes.

Juba täna kl 18 on järjest kavas kaks põnevat muusikaeluga seotud vestlusringi — üheksakümnendate underground skenest ja sama perioodi värvikatest suvetuuridest. Õhtu lõpetab kl 20 algav intervjuu Bob Stanleyga, popmuusika ajaloost rääkiva raamatu “Yeah, Yeah, Yeah: The Story of Modern Pop” autoriga.

TMW pop-up restorani programm jätkub homme, mil kl 18 astub lavale Soome punk-bänd Pää Kii, reedel kl 16.30 toimub seal aga Taani bändi Get Your Gun debüütplaadi esitlus. Samal õhtul kl 18 näeb pop-up restoranis Berliinist pärit ja palju kiitust ja kõlapinda pälvinud ansamblit Ballet School. Programmi viimaseks artistiks on laupäeaval kl 18 lavale astuv Eesti rokitrio Three Leg Dog.

Tallinn Music Week toimub juba sel nädalavahetusel — neljapäeva pealelõunast laupäeva hilisööni. Restoranifestival “TMW maitsed” ja muusikateemaliste vestlusringide sari “TMW jutud” algavad aga juba täna, 26. märtsil.

Festivalipassid, mis tagavad sissepääsu kõigile festivali kontsertidele maksavad festivalinädalal 55 €. Festivalipass tuleb vahetada käepaela vastu TMW infopunktis Viru Keskuses 24. — 29. märtsini. Soovitame muretseda pilet või pass eelmüügist, et vältida järjekordi. EMT Topeltpluss klientidele on festivalipassid ja eelmüügi piletid EMT Live äpist ostes 20% soodsamad.