EMT ja festivali esindajate ühiseks lemmikuks osutus Instagrami kasutaja kaisakaiss jäädvustus Ingrid Lukase etteastest möödunud reedel Tallinn Music Weeki raames NO99 teatris Jazzkaare ja Eesti Jazziliidu festivalilaval toimund kontserdist. Võitjat premeerib EMT  Sony Xperia Z1 Compact nutitelefoniga. Võidutööd näeb artikli päises.

EMT partnersuhete ja üritusturunduse juht Heddy Ring kiitis võidupilti: „Väga emotsionaalne foto, mis näitab, kuidas esineja on üleni muusikasse haaratud. See näitab ilmekalt, kui palju muusikalist emotsiooni tänavune TMW pakkus nii publikule kui artistidele.“

Vaata galeriid siin:

Tähelepanu äratas ka kasutaja missmaribean ilmekas ülesvõte Markus Rafael Nylundi Linnalava kontserdist Liina Viira butiigis: 


Foto autorit ootavad auhinnana kaks Tallinn Music Weeki järgmise aasta festivalipassi. Tema Instagrami profiili näeb siit https://instagram.com/missmaribean/   

Kolmandat aastat toimunud konkursil osalesid kõik festivali perioodil märkega #tallinnmusicweek Instagrami üles laaditud fotod.