Eelseisva õhtusöögi menüü lubab novaatorlik kokk Pihel valmistada vähem tuntud, ent ometi kvaliteetsetest ja huvitavatest toorainetest. „Need on nagu armastatud plaatide B-pooled – lood, mis ei küündi iga raadiojaama edetabelite tippu, kuid on melomaanidele seda väärtuslikumad,” rääkis Pihel.

Ligi poolteist tundi kestev õhtusöök koosneb seitsmekäigulisest maitserännakust ning toitude juurde spetsiaalselt valitud jookidest ja muusikast. Hõrgu heliriba valmistavad tuntud melomaanid Heidy Purga ja Sander Mölder, kaevates oma kullaprooviga plaadikogudest välja unustatud ja tuhmunud pärlid ehk albumite ning singlite B-pooled. Mõnedele pakuvad need äratundmisrõõmu, teistele aga uusi ja üllatavaid avastusi. Maitse- ja kuulmismeeli ergutava elamuse tõhustamiseks toimub audio-gurmee nö silent dinner formaadis ehk muusika jõuab külalisteni läbi kõrvaklappide.

„B-pooled – unustatud ja leitud!“ õhtusöök toimub 25. ja 26. märtsil restoranis Kaks Kokka (Mere pst 6E) http://kakskokka.ee/