Hommikuprogramm näitas Otile tema prooviesinemist žürii ees, kuhu kuulusid Rein Rannap, Mihkel Raud ja Maarja-Liis Ilus. Ott sõnas, et ta ise väga ei tahtnudki superstaarisaatesse kandideerida, aga ema, sõbrad ja lauluõpetaja Maiken soovitasid. „See oli suur närvipinge. Eks ma ikka korralikult vaagisin, kas sinna üldse minna. Žürii ette minnes oli kõhe tunne! Pilt oli poolenisti taskus," sõnas Lepland.

Kollase kaardi nimel oli Ott nõus "Põdramaja" laulma ja vibraato täielikult ära kaotama.

„Minul oli tol hetkel olenemata sellest, kas oleks saatest edasi pääsenud või mitte, kindel soov tegeleda muusikaga ja olla hea vokalist. Kõik need sõnad, mis tol hetkel öeldi – olin kõigeks valmis. Kui oleks olnud vaja laulda „Põdramaja“, siis oleks sellega ka kaasa läinud! Kui nüüd hiljem oleme Mihkli, Maarja ja Reinuga rääkinud, siis nad üritasid mind tol hetkel maa peale tuua oma kommentaaridega!“ kommenteeris Lepland.

Ent Star FM hommikuprogramm ei mõistnud siiski, miks kohtunikud nii vastikud pidid noore talendi vastu olema. „Tallinna voorud kestsid kaks päeva, olin teise päeva viimaste hulgas. Võib-olla neil oli juhe parajalt koos,“ sõnas Lepland. Mehe soovitus kõigile uutele osalistele on jääda iseendaks.