Robin Juhkental

Üks kuulsamaid ja edukamaid staarisaatest väljapraagituid on Robin Juhkental, kes osales 3.hooajal, kuid ei pääsenud finaali. Tollal veel süsimustade pikkade juustega laulja tegi läbi tõelise stiilimuutuse ning ilmus umbes pool aastat pärast saate lõppu uuesti areenile juba lühikese ja seksika heleda soenguga, millega ta võitis lisaks oma kummitavale ja erilisele häälele kodumaise publiku südame, pääsedes Eesti laulult Eurovisioonile muusikalise kollektiivi Malcolm Lincolni solistina. Hetkel puhkab Robin muusikast ja näitleb seriaalis "Nurjatud tüdrukud".

Anna Kutšinski

Kõik, kes aeg-ajalt külastavad selliseid õhtuse meelelahutuse asutusi nagu näiteks jazziklubi Clazz või mõned väikesed mõnusad lounge'id, teavad, et kõigile staarisaate mahehäälsetele neidudele on meie muusikamaastikul üks tumedasilmne kaunitar nimega Anna, kes osales 3.hooajal küll staarisaates, kuid ei pääsenud stuudiovoorudest finaaligi, kuna kohtunike arvates jäi tal karismast puudu. Paraku on elu G.Otsa nimelises muusikakoolis tudeeriva Anna hetkel Londonisse elama viinud ning nüüd naudivad tema muusikat hoopis inglased.

Indrek Rebane

Tummise häälematerjali ja pilkupüüdva välimusega Indrek on tegev nii Bändcämpi tegemistes kui ka annab suurematel ja väikestel lavadel kontserte. Oma muusikalise karjääri jooksul on ta olnud mitme muusikalise kollektiivi liige, viimati sai Eesti publik teda kuulda ja näha ETV eetris olnud Noortebändide konkursi saates ansambli Trap of Habits solistina. Hetkel tegeleb Indrek oma soolokarjääriga.