Stuudiovooru näol on tegemist vooruga, kus kõik osalised astuvad üles klaveri saatel. Televaatajad otsustavad, kes konkursi kümnest parimast poisist väärib finaalikohta ja kes mitte. Saatejuht on Karl-Erik Taukar ning oma sõna on öelda ka kohtunikel Maarja-Liis Ilusal, Tanel Padaril, Rein Rannapil ning Jarek Kasaril.

Televaatajad saavad oma lemmikut toetada helistades, hääletusliinid avatakse pühapäevases saates, kui kõik lood on kõlanud. Kõne hind on 95 senti, Superi kõnekaardi klientidele on kõne hind poole soodsam. „Eesti otsib superstaari“ esimene stuudiovoor alustab TV3 otse-eetris homme kell 19.30.

Millega noormehed tegelevad ja miks soovivad superstaariks saada?

Eesti otsib superstaari TOP 10 poisid

Mikk Mäe (18) Tallinnast

Lõpetan parajasti gümnaasiumi, käin trennis ning kooli kõrvalt teen kahte bändi. Samuti õpin iseseisvalt juurde IT-alalisi teadmisi ja teen kodulehti. Tahaksin saada lauljaks, sest tunnen ennast laval mõnusalt ja koduselt ning tahaksin seda edasi teha.

900 73 07 Mikk Mäe "Taas punab pihlakaid"

Mikk Mäe

Joosep Eendra (19) Tartust

Õpin Tartu Kristjan Jaak Petersoni gümnaasiumis 12. klassis. Viimased kolm aastat on minu suureks hobiks olnud Youtube´i coverite tegemine. Olen ka avaldanud paar enda kirjutatud lugu. Minu suureks sooviks oleks olla kunagi samasugune eeskuju alustavale muusikule nagu mulle on olnud väga paljud suured muusikud!

900 73 03 Joosep Eendra "Hit The Road Jack"

Joosep Eendra

Georg Tulver (21) Pärnust

Õpin TTÜ-s äriinfotehnoloogiat, töötan vabakutselisena veebidisaini, filmimise ja produktsiooni valdkonnas, hobina tegelen lohesurfiga. Juba muusikaga tegelemise alguseaastaist olen tundnud, et pillimängust jääb väheks. Laulmine on mulle olnud hobiks, mille üle pole ma kunagi mõelnud, et ma pean või keegi sunniks mind seda tegema. Muusikakoolis soovitas erialaõpetaja laulmisega tegeleda ning peale seda olen muusikavaldkonnas vaid sellele pühendunud.

900 73 01 Georg Tulver "Titanium"

Georg Tulver

Jüri Pootsmann (20) Raplamaalt Raikkülast

Hetkel töötan täiskohaga. Broneerin reise ja olen customer service Taani klientidele. Põnev. Minust peaks saama järgmine superstaar, kuna ma usun, et tooksin Eesti muusikasse midagi uut ja huvitavat; soov laulda ja esineda on suur.

900 73 04 Jüri Pootsman „One And Only“

Jüri Pootsmann

Karl-Erik Tamme (23) Hiiumaalt Kärdlast

Käsil on ülikooli lõpetamine. Vabal ajal meeldib mulle olla koos sõpradega ja kitarri mängida.
Mina tahaksin saada lauljaks sellepärast, et mulle meeldib sellega tegeleda.

900 73 09 Karl-Erik Tamme "Ükskord"

Karl Erik Tamme

Karl Gustav Adamsoo (20) Tartust

Õpin Tartu Ülikoolis ajakirjandust ja kommunikatsiooni. Lauljaks saamine on olnud alati minu suur soov. Unistada tuleb suurelt ja unistuste poole tuleb pürgida. Seda tunnet, mis muusika ning laval esinemine minus tekitab, ei vahetaks ma millegi vastu. 

900 73 10 Karl Gustav Adamsoo "Starlight"

Karl Gustav Adamsoo

Karl Mihkel Salong (18) Tallinnast

Mu fookus ongi hetkel ainult bändil. Kui peaksin saama superstaariks, täidaksin muusikamaailma rock'n`rolliga niimoodi, et kellelgi ei saaks küllalt.

900 73 08 Karl Mihkel Salong "Hurt"

Karl Mihkel Salong

Kristjan Kannukene (18) Keilast

Õpin vioolat Tallinna Muusikakeskkoolis, armastan jazzmuusikat ja kunsti. Kui võimalik, jooksen. Tahan kinkida mahedat muusikat, mis kõlaks kaunilt - kõigile kuulajaile. 

900 73 02 Kristjan Kannukene "Õige valik"

Kristjan Kannukene

Mattias Simson (19) Türilt
Superstaarisaates olen seepärast, et kui minu elul oleks nimi, siis oleks see laulmine ja muusika - "Laulmine Simson".

900 73 05 Mattias Simson "Kui mind kutsud sa"

Mattias Simson

Risto Paiste (22) Saaremaalt Pihtla vallast Tõlluste külast

Õpin Eesti Lennuakadeemias, lisaks laulmisele on hobiks võrkpall. Laulmine ja muusika on juba poisikesest saati südamelähedane olnud! Kõigest sellest, mis kord südamesse pugenud, on raske loobuda. Praegu ongi minu võimalus olla seesama "Muusika" ja jääda inimeste südametesse! 

900 73 06 Risto Paiste "Hello"