“Tüdruku kohta on Elinal haruldaselt suurepärane huumorimeel, ta on üks neist naisinimestest, kes stabiilselt naerma suudab ajada,” leiab Toomas. “Elina on hästi vahetu — kui räägime matuste korraldamisest, siis hüppab Elina välja ja karjub: “Ma olen väike My” ja tal on hästi nunnud põsed ja ma väga austan tema kärisevat laulustiili ja loodan, et see talle viga ei tee," loetleb Toomas.

"Taukari võib küll lausa omale lähisõõri lasta, ta on kuidagi hästi positiivne. Kui võtta temaga kangemat, siis ta on lõbusas meeleolus täpselt samasugune kui mina — vahetu ja lõbus ja mul on hea meel, et ta ei muutu nõmedaks sebijaks ega ossiks. Tema sõbralikkus süveneb, ta on inimene, kellega luurele minna ja pläsku kaasa võtta," on ta veendunud.

"Rasmuse hääl on selles riigis ainulaadne ja ta on justkui nagu sõbralik kriitik. Ta annab alati võimaluse korral head nõu. Siin-seal kumab kõvasti läbi, et ta sai just 17, mis meeste aastates on 15, aga seda ainult nelja seina vahel. Ta on võrdlemisi seiklushimuline ja kaval — kohati suslik!" muigab ta.

Toomast ennast on tema meelest nõnda kaugele toonud järgmised omadused: "Ma olen kindlasti siin saates kõige rohkem lugude valikuga riskinud, teised on vaid kahe žanri vahel pendeldanud ja kuna ma olin alguses nii kohmakas, siis on minu arengut lihtsam märgata," arvab ta.