Elina Born läheb võistlustulle ansambli Seitsmes Meel kunagise hitiga „Tule kui leebe tuul“. Kuigi laul on vanem kui Elina, mäletab ta seda oma lapsepõlvest hästi. „See on nii ilus, habras ja õrn laul ning seda peaks küll vist iga eestlane oskama kaasa laulda,“ kommenteeris Elina. Möödunud pühapäeval Elinal saates hästi ei läinud, ta seisis laval kahe viimase hulgas. „See tõi mu maa peale tagasi. Kolmandasse finaali lähen nüüd üsna kindla tundega, sest valisin loo, millega tunnen tugevat sidet,“ kommenteeris Elina.

Fredi Pärs loodab end finaali laulda superstaarisaate esimese hooaja võitja Birgit Õigemeele debüütsingliga „Kas tead, mida tähendab“. Fredi sõnul meeldis see lugu talle kohe, kui seda esmakordselt kuulis. „Samuti saan selle looga näidata oma vokaalseid võimeid,“ lisas Fredi. Janek Valgepea on ainsa finalistina pidanud kahel viimasel pühapäeval seisma ohukolmnurgas. „Mul on üsna hea tunne enne kolmandat finaali ja ma ei karda jälle viimaste seas seista, kuigi see võib piinlik tunduda,“ kommenteeris Janek.

Pühapäeva õhtul peab taas kõige vähem televaatajate hääli kogunud finalist saatest lahkuma. Oma lemmiku poolt saab hääletada kogu saate vältel, igal lauljal on oma number, mis püsib muutumatuna saatest-saatesse.

Pühapäeval kõlavad saates:
1. Fredi Pärs “Kas tead, mida tähendab” (Birgit Õigemeel) - 900 73 07
2. Liis Reisner “Olematu laul” (Helgi Sallo) – 900 73 04
3. Karl-Erik Taukar “Venus” (Claire’s Birthday) – 900 73 09
4. Toomas Kolk “Oma laulu ei leia ma üles” (Heli Lääts/Metsatöll) – 900 73 03
5. Anisa Vänikver “Sind otsides” (Tõnis Mägi) – 900 73 08
6. Janek Valgepea “Cool vibes” (Vanilla Ninja) – 900 73 02
7. Elina Born “Tule kui leebe tuul” (Seitsmes Meel) – 900 73 10
8. Rasmus Rändvee “Aita mööda saata öö” (Rock Hotel) – 900 73 05

Glamuursele finaalsaatele eelneb „Eesti otsib superstaari“ erisaade, kus seekord näeb, milliste tunnetega lahkus saatest Carl-Philip Madis. Lisaks tehakse lähemat tutvust Janek Valgepeaga ning sõidetakse koos finalistidega Helsingisse, plaadifirmasse Universal Music. Just selle, maailma suurima plaadifirma egiidi alt ilmub ka tänavuse võitja debüütalbum. Veel kohtuvad finalistid Soomes Eestiski populaarse bändi The Rasmus laulja Lauri Yloneni ja bändi Von Hertzen Brothers laulja Mikko Von Hertzeniga ja külastavad populaarset rokiklubi Nosturi.

Täna õhtul lihvivad finalistid esinemisoskust aga Ülemiste keskuse ostuööl.

„Eesti otsib superstaari“ erisaade on TV3s pühapäeval kell 20.00, kolmas finaal alustab otsestuudios kell 20.30.