Piirilinnas Narvas said finaali juhatava ihaldatud kollase kaardi kohtunikelt vaid seitse osalejat. Viljandis oli olukord siiski rõõmsam ning Maarja-Liis Ilusa, Mihkel Raua ja Mart Sanderi ette astus hulgaliselt säravaid neidusid ja noormehi, kes suurepäraselt ka viisi pidasid. Samas näeb eelvoorus ka neid, kellel tegelikult mitu elevanti korraga kõrvade peal on tallanud.

Teiste hulgas tuli Viljandisse kollast kaarti püüdma 16-aastane Rasmus, kes laulab bändis Facelift Deer. Kuulsaks rockstaariks saamisest Rasmus siiski ei unista, tema tahab publikule muusika kaudu anda tükikese endast ja jääda kõlama ka peale surma. Seda, kas kohtunike arvates Rasmusel selleks ka eeldusi on, näeb saates.

Pärimusmuusika Aita leidis tee ka gümnasist Peeter Suure-Jaanist, kelle hobideks on muusika ja leiutamine. Peeter on vihikutesse konstrueerinud üle 1200 leiutise. Muuhulgas teab ta, kuidas ehitada teleporteerumismasinat ning jagab juhiseid saatejuht Henrik Kalmetile, et mees saaks kiiresti venna Karl-Andrease juurde Narva teleporteeruda.

„Eesti otsib superstaari“ jätkab eelvoorudega pühapäeval kell 20.00.