Superstaarisaade on Eesti muusikataevasse lennutanud mitu väga eredalt säravat tähte ning seekordne erisaade „Uue superstaari ootuses“ annab muuhulgas vastuse ka küsimusele, kuidas neil kõigil täna läheb. Samuti saavad sõna saavad nii kohtunikud, saatejuhid kui ka sarja tegijad. Miks aga üldse otsustati 2007. aastal tuua maailma kõige populaarsem ja suurejoonelisem talendisaade Eestis ekraanile, selgitab TV3 endine peadirektor Tooma Vara.

Oma võiduhetki meenutavad Birgit Õigemeel, Jana Kask, Ott Lepland ja Liis Lemsalu. Muuhulgas paljastab Ott Lepland, millise kohtunik Mihkel Raua kommentaariga ta absoluutselt nõus ei olnud ja millest ta loobus Eurovisiooni lauluvõistluse nimel. Oma osalemist saates meenutavad ka Luisa Värk, Getter Jaani ja Marten Kuningas.

Väga oluline osa saates on kohtunikel, noorte lauljate saatuse üle on otsustanud Heidy Purga, Maarja-Liis Ilus, Mihkel Raud ja Rein Rannap. Televaatajatele pole jäänud märkamata, et väga tihti olid Raud ja Rannap eriarvamusel ning sageli läks kaamerate ees tuliseks vaidluseks. Kas see oli show või läksid nende arvamused tõepoolest lahku, selgub erisaates.

„Uue superstaari ootuses“ on TV3 eetris pühapäeval kell 20.00, vahetult enne hittfilmi „Vasaku jala reede“ tele-esilinastust.