"Mulle said saatuslikuks teised kõvad lauljad ja ma absoluutselt ei põe. Viimase esituse ajal oli mul megahea olla ja ma tundsin end vabalt," kinnitas ta Publikule antud intervjuus.

Carl-Philip oleks tahtnud esitada üht teist laulu, kuid ei saanud seda teha, kuna Ott Lepland olevat seda sama saate ühes varasemas voorus esitanud. Mis laul see oli ja mida Carl-Philip arvab kohtunike tööst, vaata allolevat videost:

Kohtunike kommentaarid: "Jaa, parem oli kui nädalatagune, aga midagi jäi hingele kripeldama. See on su inglise keel, kui sa peaks edasi jõudma, siis tee meile ja Mart Sanderi sõbrannadele teene ja laula eesti keeles," kirtsutas Mihkel nina. "Mingi jama on ja ma ei tea, mis see on. Ma tahaks näha rokimeest sinust. Mina ei usu, et sa rokimees oled, aga mida mina ka asjadest tean...eriti rokist!" muigas Maarja. "Mulle tundub, et sa oled võtnud liiga tõsiselt seda ajarändu. Sa tõid ballastina kaasa ka tolle ajastu hullemaid laulumaneere, mis minule mõjuvad kopitanult," nentis Mart. "...aga ma ei hakka selles klaasmajakeses sind kividega pilduma, mina teenin leiba ajastumaneeride kopeerimisega," muigas ta. Ükski kohtunik ei ennustanud talle lahkumist, kõigi keelel oli hoopis Toomase nimi, kes polnud isegi viimase kolme hulgas mitte.

Vaata Carl-Philipi teekonda algusest peale: