Noortebänd 2012 poolfinalist Facelift Deer oli sunnitud võistlusest loobuma, kuna bändi solist Rasmus Rändvee osaleb "Eesti otsib superstaari" finaalis. Superstaarisaate reeglid aga keelavad finalistidel osalemise teistel avalikel kontsertidel, võistlustel ja muudel ülesastumistel, mistõttu pidi Rasmus valima, kummal konkursil jätkata soovib.

Noortebändi 2012 peakorraldaja Karl-Gustav Kello sõnul langetasid otsuse bändi Facelift Deer liikmed, kes lubasid siiski ühiselt muusikat edasi teha. "Facelift Deer on väga lootustandev bänd ning Rasmus on andekas laulja ning suurepärane artist – olen enam kui kindel, et nende bändil saab lähitulevikus olema suur panus Eesti muusikamaastikule. Samas olid selle aasta Noortebändi eelvoorud kõrgetasemelised ning mitu suurepärast bändi jäi poolfinaalist välja. Facelift Deeri asemele astub üks neist," kommenteeris Kello.

Facelift Deer loobumise järel otsustas žürii poolfinaali saata Tallinnast pärit progressiivse roki bändi Progress.

Noortebänd 2012 poolfinaalid toimuvad 9. ja 10. novembril Tallinnas klubis Casablanca. Kümnest poolfinalistist pääseb finaali 5 bändi. Noortebänd 2012 finaal toimub 23. novembril Tallinnas klubis 777.

Kirglik solist Rasmus osales ka eelmisel aastal oma bändiga Noortebändi konkursil, seega on tegemist päris karmi valikuga, juhul kui noormees staarisaate konkursist nüüd langema peaks...

Hea lugeja - kõik on Sinu kätes!