Nimi:
Johanna Randmann

Sünniaeg:
27.04.1998

Päritolu:
Tallinnast

Kõige jubedam laul, mis praegu populaarne:
Drake "God’s Plan"
Hoax "Ära Enam Hella" ft Tigran

Lemmiklugu, mida kindlasti ka staarisaates laulda tahaksid:
Alati tunduvad need lood kõige lemmikumad, mis on hiljuti avastatud või siis ka need lood, mis olen ise viimasena kirjutanud. Liisi Koiksoni esituses "Suve Hääl" on minu üks hetkelemmik, aga samas on praegu lõpusirgel ka enda üks just soojas olev laul. Selle pealkirja ma veel ei tea.

Sinu guilty pleasure lugu, mida salaja armastad, aga seni avalikult pole tahtnud tunnistada:
Täiesti ausalt ütlen, et sellist laulu minu jaoks ei ole olemas. Miks peaksin tundma piinlikkust lugude üle, mida kuulan? Muusikamaitse on igaühel oma ning selle üle pole tarvis ebamugavust tunda.

Laul, mida alati kaasa laulad:
Laulan kaasa kõiki neid lugusid, mis on vähegi tuttavad – olgu siis mõttes või valjuhäälselt. Isegi kui sõnu ei tea – kuulmise järgi pudisen kaasa.

Laul, mis tuju kohe rõõmsaks teeb:
Ronan Keating "Lovin’ Each Day"

Artist, keda austad enim:
Võib-olla artistide kogum, kellesse esimesest silmapilgust armusin, oli Paabel. See oli Nordea Kontserdimajas, kui käisime klassiga seal parmupillimängija Wang Li’d kuulamas. Ma polnud eales Paabelist midagi kuulnud ja mäletan, et kui kuulsin nende lugu “Ma käin üles, ma käin alla”, siis see puudutas mind väga emotsionaalselt. Käisin ka nende viimast lahkumineku kontserti Viljandis Pärimusmuusika Aidas vaatamas. Olen siiani fänn.

Asi, mida keegi sinu kohta ei tea:
Käisin kord teatris oma ema ühe kalli kleidiga. Teadsin, et ei tohi seda kindlasti võtta, kuid see oli niivõrd kaunis ja ma tahtsin tollel õhtul särada.

Sinu kõige pöörasem seiklus:
Peale Argo Valsi kontserti Hiiumaal oli mul üks pöörane intsident, kui põgenesin sõbrannaga metslooma eest autoteele. Peatasime kinni esimese auto, mis teel sõitis, hüppasime luba küsimata sisse ja nõudsime, et ta meid koju sõidutaks, mis oli 150 meetri kaugusel.

Kirjelda oma stiili:
Ma arvan, et ma olen kõige suurem tuulepea ning paljud minu tegemised on inspireeritud minu hajameelsusest. Samas olen emotsionaalne. Värviline. Ma olen oma stiililt erivärviline.

Foto, mis iseloomustab sind kõige paremini:
Mina ja minu kasulapsest kitarr, mida ma pole endiselt Jakko Maltisele tagasi raatsinud anda. Me oleme koos ju nii õnnelikud!

Johanna Randmann