Nimi:
Georg Linkov

Sünniaeg:
25.05.2000

Kust oled pärit:
Eesti laulupealinnast Kärdlast, Hiiumaalt

Kõige jubedam laul, mis praegu populaarne:
Minu jaoks ei ole jubedaid laule. Kõik lood ei pruugi lihtsalt minu maitsele vastata või neid lastakse liiga palju ja tekib selline hetkeline väsimus mingist kindlast loost, aga see on kindlasti selline pigem mööduv nähtus.

Lemmiklugu, mida kindlasti ka staarisaates laulda tahaksid:
Jää-ääre "Lumevärv", aga teeks seda Maarja-Liis Ilusa versiooni stiilis.
Sinu guilty pleasure lugu, mida salaja armastad, aga seni avalikult pole tahtnud tunnistada:
The Weeknd "Sidewalks". Tavaliselt sellised lood ei paelu mind väga, aga selle loo biit tekitab kuidagi mõnusa tunde ja tõmbab jala tatsuma.
Laul, mida alati kaasa laulad:
Kui ma sõnu tean, siis laulaks igat laulu kaasa, aga selline go-to laul, mis kohe kaasa tõmbab, on Whitney Houston’i "I Wanna Dance With Somebody". Kui seda lugu kuulen, siis võin kindel olla, et õhtu lõpuni ta mul mõtteis kummitab.
Laul, mis tuju kohe rõõmsaks teeb:
Beyoncé ja Jay-Z "Crazy In Love". Selline hea partystarter lugu minu jaoks. Teeb tuju kohe rõõmsaks, kui seda lugu kuskil kuulen, ja tõmbab kohe kaasa laulma.

Artist, keda austad enim:
Selleks on kindlasti Beyoncé. Mulle hullult meeldib, milline perfektsionist ta on. Mitte ükski asi, olgu selleks siis laulusõna või mõni keerulisem tantsusamm, ei tohi sassi minna. Publikuna on see veel eriti hea, sest sa saad alati kindel olla, et tuleb elu kontsert. Mul õnnestus isegi tema viimasel The Formation Tour’il käia ja näha kuidas ta live'is oma emotsiooni edasi annab. Tuleb tõdeda, et võimsamalt veelgi kui kaamera vahendusel! See, kui palju ta endast alati lavale jätab, on imetlusväärne. Selles osas on temalt palju õppida.

Asi, mida keegi sinu kohta ei tea:
Ma armastan oma kakaod hästi-hästi kuumana.

Sinu kõige pöörasem seiklus:
Näiteks olen peotantsuvõistlustelt tulles jäänud ööseks lumetormi lõksu. Ma olen üldse väga spontaanne inimene, millega kaasnevadki pöörased ja veel pöörasemad seiklused. Üks korralik seiklus pole pöörane, kui seal ei ole sellist "oh, võiks seda teha" mõtet.

Kirjelda oma stiili:
Mina ise ütleks oma stiili kohta smart casual. Ei järgi mingeid kindlaid moode, vaid kannan seda, mis mulle pinget pakub, aga koolikaaslased on mulle öelnud, et minu stiil on "maitsekalt omapärane".

Foto, mis iseloomustab sind inimesena kõige paremini:
Pigem olen rõõmsameelne sell, aga sellegipoolest satun piltidelepea alati tõsise näoga. Vahelduseks üks rõõmsama meeleoluga pildike.