Heleri Saariku filmi "Kõik muusikud on kaabakad" esilinastuse järelpeol rääkis Rasmus Publikule, et oli tol momendil lihtsalt emotsioonide tulvas ning tegelikult on jõudnud nüüd nädala jooksul tehtud proovides olukorraga harjuda ning selle üle uhkust tunda. Avaldatud tunnustus ja fännide tähelepanu on pannud teda uskuma, et ehk siiski pole ta edasi pääsenud mitte produtsentide ja kohtunike toel, vaid enda lauluoskuse ja isiksuse tõttu.

"Ei mina ega Getter-Heleen ei saanud rahva hääli kokku, aga mina selle pärast enam ei põe. Olulisem on, et olen siin ja vaatame, mis edasi saab," jutustab ta lootusrikkalt. Esimeses finaalsaates plaanib ta esitada Gnarls Barkley kuulsat hitti "Crazy". „See laul räägib mehest, kes hakkab üksindusest ja armukadedusest mõistust kaotama, kuid tema uhke loomus ei luba tal endal sellest aru saada – kõlab kuidagi tuttavalt," muigas Rasmus.

Publiku palve peale iseloomustab Rasmus ka kolme tähtsat kohtunikku - Mihklit, Maarjat ja Marti. "Ilma pugemata, Mihkli pluss on see, et ta on väga objektiivne ja ütleb väja asjad, mis tegelikult kriibivadki ja ta loeb väga hästi inimesi. Maarja on tasemel laulja ja ta reaalselt paneb vokaali nii detailide kui tervikuna paika ja Mart on kõige ausam kohtunikest, ta on lõbus tore sell, kes annab megalaheda ja veidra ja teistmoodi kommentaari ja täiendab teisi," arvas Rasmus.