Kas koolist puudumisega probleeme pole?

Käin Sütevaka humanitaargümnaasiumis, kus on äärmiselt vastutulelik suhtumine inimeste huvide vastu. Meil on toimiv koostöö ja kui ma olen vastutustundlik enda kooliasjade suhtes, lõpetan ma 10. klassi edukalt.

Kas oled pärast noortebändi oma pundiga tülis kah?

Noortebändist loobumine oli meie kollektiivne otsus ja nüüdseks pole sellest enam sisepingeraasugi järel. Muidugi, kahju oli kõigil.

Kas tunnetad seda, kuidas sinu peale koguaeg mõeldakse?

Otseselt ei tunneta ja ei pea seda nauditavaks ka. Vahel meeldib mõelda, et need inimesed, kellest mina mõtlen, mõtlevad minu peale.

Mainisid, et sulle on antud võimalus palju reisida — rikkast perest oled?

Ma ei julgeks seda ka väita. Oleme lihtsalt üritanud hoida igapäevaelus tagasihoidlikumat joont, et selle arvelt vahel ennast hellitada. Nii ei kisu ka rutiinseks.

Kellele soovid Noortebändide konkursil võitu?

Minu pöidlad on Slippery Slope ja Fankie Animali poolt, aga see ei tähenda, et teised halvemad oleks.

Tundud ülilahe, kust saad ideid oma riietuse jaoks?

Mainin kohe ära, et olen igapäevaselt lootusetu T-särgi ja teksamees. Ma ei tea isegi, kust ma ideid võtan. Tajun kohati ilma mingi ratsionaalse põhjuseta ilusa ja koleda, maitseka ja maitsetu
vahet.

Kumb oli enne, kas muna või kana?

Saite mind jälle piinlema panna. Mina ja ilmselt keegi ei tea päris täpselt. Aga küsija rahuldamiseks vastan pigem muna. (Väga lahe küsimus iseenesest)

Mis sind maailmas kõige enam tüütab ja vihastab?

Minu sallimatus on minu silmakirjalikkus. Ma ei suuda leida ühtegi asja, milles ma kõikidega samaväärselt süüdi ei oleks. Mind häirivad üleolevus, ükskõiksus, anonüümne põhjendamatu viha, kapitalistlik kiskja suhtumine ja rumalus. Ja ma olen igasühes neist sõnades täiesti süüdi.

Kelleks sa tulevikus tahaksid saada, kui lauljaks ei saa?

Muusikaga tegelen ka ilmselt nii või teisiti läbi oma elu, kas ma siis teenin sellega elatist või mitte. Ma olen töö valiku suhtes nagu laps kommipoes, nii palju on maailmas huvitavat. Ma kardan, et see
peaks midagi loomingulist siiski olema, et minusugust püsimatut ühel asjal fookuses hoida mingigi ajaühik. Aga mingi audiitor või pintsaklipslasest pankur olla on kategooriline EI, pigem elan
puukuuris ja söön lehti kui piinlen kuskil kontoris 8st — 5ni.