Mis tunne on olla nii kaugele jõudnud? Sa läksid alles sel aastal saatesse, vanus oleks lubanud juba varem minna ning “Eesti talendis” oli sul juba väga hea hääl?

Alguses, kui kohtunikelt “vitsa” sain, kurvastasin väga, kuid kõik on nüüd hästi. Iga kord, kui mul see meelde tuleb, kui kaugele ma jõudnud olen ja kui lahedate inimestele keskel, naeratan ma alati ja olen selle eest väga tänulik. See projekt on meeletult suur ja hea kogemus, samuti üks väheseid võimalusi ennast näidata, mis vaatamata sellele, kuidas saates läheb, motiveerib ja inspireerib. See on nagu tõuge uude sfääri. Pool aastat tagasi poleks ma osanud arvata, et ma võiksin selle konkurssi finalistiks saada, kuid see juhtus ja see on imeline. Kusjuures, ma olen ka 2011. aasta hooajal käinud superstaarisaates, kus jõudsin teatrivooru viimasesse vooru ja esitasin Koit Toome “Mälestused”, kuid see sai mulle saatuslikuks. Lugu oli liiga nõrk ja ise polnud vaimselt ka veel valmis. Ma olen õnnelik, et ma langesin tol hetkel välja. Ka osalemist “Eesti talendi” saates võtan ma kui halba unenägu, sest ma polnud piisavalt küps. Sellest sain aga topelt motivatsiooni, et saada paremaks. Ma tegin väga palju tööd enda kallal ja ei plaaninud enam üldse taolistest konkurssitest osa võtta, kuid sõbrad ja tuttavad toksisid mind igalt poolt, et võiksin siiski minna. Viimasel hetkel otsustasin, et lähen, ning tegin seda salaja. Sellest teadsid vaid mu parim sõber ja nüüdseks endine tüdruksõber, kes minuga Viljandi eelvoorus kaasas käis.

Kas juba tead, mida pärast keskkooli lõpetamist tegema hakkad?

Ma tahaksin hästi palju laulda ja õppida ülikoolis itaalia või rootsi filoloogiat. Haridus on väga kasulik ja minu hinnangul peaks varuks olema ka teine eriala lisaks laulmisele, millega tegeleda meeldiks. Ma tahaksin õppida kas Tartu või Tallinna ülikoolis. Vahepeal arvasin, et tahaks laulmist õppida London Instutute of Contemporary Music ülikoolis.

Milliseid keeli sa rääkida oskad? Ka
s mõtled pigem eesti või vene keeles ja kas plaanid midagi venekeelset ka laulda?  

Väga hästi räägin eesti, vene ja inglise keelt. Tavaliselt on nii, et mõtlen selles keeles, milles suhtlen. Ennekõike ikka eesti keeles. Aga ma ei kavatse midagi venekeelset laulda tulevastes voorudes, sest leidsin palju paremad lood. Üldiselt tahaks aga küll kunagi tulevikus kuskil midagi vene keeles ka laulda.

Sa käisid esimest korda elus Soomes. Kui palju oled elus reisinud? Kuhu tahaksid tulevikus reisile minna? Kas Eesti- siseselt oled trippinud —  käinud näiteks saartel, Peipsi ääres, Otepääl?

Tõepoolest, käisin Soomes esimest korda, lihtsalt enne polnud sinna asja ning minu arvates on see normaalne. Tunnen päris paljusid, kes pole veel käinud. Elus olen päris normaalselt reisinud: käisin Lätis, Leedus, Valgevenes, Venemaal, Tšehhis, Itaalias, San Marinos, Inglismaal, Saksamaal. Sooviksin reisida väga soojale maale, sest soe ilm ja meri on mulle meele järgi. Olen päris palju reisinud ka Eesti maismaal, kuid saartest rääkides - olen käinud ainult Kihnus, Saaremaal ja Muhus. Otepääle pole jõudnud veel.

Kas sul pruut on?

Ei ole kahjuks. Olen vaba juba staarisaate algusest peale, sest kõik katkes just sel hetkel.

Kes on hetkel Eestis su lemmik staar?

Vaatamata sellele, et ta on vahepeal pikemat pausi teinud ja väga palju pole esinenud, on mu inspiratsiooniks ja lemmiklauljaks Sandra Nurmsalu. Tema on hea näide sellest, et isegi peale seda, kui sa kuulsaks lauljaks saad, on võimalik oma imagot ja isiksust hoida just sellisena nagu see algusest peale oli.

Kas vastab tõele, et sa ei saa teiste saate osalistega üldse läbi?

See ei ole tõsi ja ma ei tea, kust see väide üldse tuli. Meil on väga lahe seltskond ja kõik saavad oma vahel väga hästi läbi. Ma ei sõbrusta võib-olla nii tihedalt kui Rasmus ja Taukar või Elina ja Fredi oma vahel, kuid saan väga hästi Toomasega läbi. Ta on üks lahedamaid ja siiramaid inimesi, keda ma elu jooksul kohanud olen. Just üks stuudiobändi liige rääkis, et oli öösel unes näinud, kuidas meid kahekesti pildistatakse meedia jaoks. See oli üsna põnev ja pani kohe mõtlema, et kui paljud inimesed tegelikult võivad su peale mõelda.

Kas käisid ka “Tallinn, I’m famous” konkursil?

Kui Te küsite, siis käisin küll. Tore kogemus oli, kuid mitte kõige parem saade. 

Kas koolist puudumisega probleeme pole?

Hetkel koolist puudumisega probleeme pole. Direktor ja klassijuhataja toetavad mu lauljakarjääri arengut, kuid see-eest ma ei lõõgastu, vaid teen mõned esseed ja kontrolltööd hotellis elades.

Kas sul õdesid-vendi on?

Jah, mul on 12-aastane õde.