Üks lugeja kommenteerib, et Mart Sander on oma kahemõttelise jutu juures vähemalt positiivne ja ohutu, kuid Mihkel Rauast kiirgab tigedust ja ärapanemise soovi, ta kohe tahab halvasti öelda ja haiget teha noortele. Delfi võtke parem Raud ette!

Teine lugeja kirjutab, et kui üldse keegi saates valimatult sõnu kasutab, siis on see Mihkel Raud. "Ta lubab äärmiselt inetuid väljendusi ja näitab selgelt üles oma lemmikuid. Mis sest ,et ühe neist hääletas rahvas juba välja. Raua kriitika ja soosing teatud lauljate suhtes on eesmägistatud etteütlemine publikule. Sanderi naljadest tuleb lihtsalt aru saada, ta ei ole vähemalt õel nagu Raud."

Kolmas kommentaator kirjutab: "Sanderi heatahtlikkus koos vahva huumoriga on super kena asi selles saates .Hoopis Raual on tõsiselt solvavad ja inetud väljendid."

Kuid teps mitte kõik pole Mihkel Raua vastu: "Ega Raud õel ole. Ta on lihtsalt otsekohene ja ausa ütlemisega. Kui keegi laulis väga halvasti, siis ütlebki, et see laul ei kõlvanud isegi kassi saba alla.
See pole solvanguna mõeldud. Igapäevaelus on iga keskmine inimene märksa karmima ütlemisega."