Tänavusel hooajal tuli noortel lauljatel finalistide hulka pääsemiseks läbida eriti tihe sõel. Kohtunike Mihkel Raua, Maarja-Liis Ilusa ja Mart Sanderi abiga on selgunud esimesed kõige säravamad ja andekamad lauljad, kelle hulgast eestimaalased valivad detsembris järgmise superstaari.

„Eelvoorud tõestasid taas, et andekaid noori lauljaid on Eesti jätkuvalt väga palju, kuid vaid kaunist lauluhäälest selle saatesarja jaoks ei piisa – võidu toob isikupära ja karisma. Kutsun kõiki kaasa elama sügise võimsaimale teleshow´le, kus näeb säravaid ja huvitavaid staarikromosoomiga superstaariks pürgijaid,“ ütles TV3 avalike suhete juht Annely Adermann.

Selleks, et eelvoorudes kohtunikke võluda, kasutasid paljud nutikad kohaletulnud laulu ilmestamiseks erinevaid nippe. Näiteks astub 21-aastane Raino Schröder kohtunike ette pastakate, rula ja padjaga. Nimelt tegeleb Kehtnast pärit noormees pen beatiga, oma hobisse suhtub poiss väga tõsiselt ning loodab superstaarisaatest kuulsust juurde saada. Youtube’is on Raino juba staar, üht tema videot on vaadatud suisa 168 000 korda. Kohtunike arvamust Raino kohta kuuleb saates.

Osalejaid toetavad uued andekad saatejuhid, Tallinna Linnateatri vendadest näitlejad Henrik ja Karl-Andreas Kalmet.

„Eesti otsib superstaari“ alustab TV3s pühapäeval kell 20.00.