"Aitäh kõigile neile, kes ei lasknud mul ära minna ja hääletasid," avaldab viimase kolme hulgas seisnud Janek oma fännidele tänu ning lisab juurde, et ei tasu minna saatejuhtide ja kohtunike õnge ning uskuda seda, et ta on vaikne ja mitte midagi ütlev isiksus.

"Ma olen teinud pahandusi, aga ma ei taha neid külgi välja näidata!" pahandab ta. "Mind ei huvita, käigu kuu peale need, kes endast liiga heal arvamusel on. Ma olen see, kes ma olen ja ma ei kavatse end muuta," nendib ta ning lisab kavalalt juurde, et järgmise saate lugu on juba valitud.

Vaata, mida Janek Publikule veel rääkis:

Kohtunike kommentaarid: "Isikupära oli natuke vähe," kurtis Maarja. "Pisut liiga tavaline oli!" "Sinu kõrri on pesa teinud inglid ja ööbikud," kiitis vastupidiselt Mart. "Sa võib-olla tõesti ei näe välja nagu tüüpiliselt superstaarilt ootaks, aga kahtlemata oled sa väärt, et sind kuulata," iseloomustas ta. "Sa sõnastasid õigesti oma intervjuus, et sa tahad olla tavaline ja ei püüa eristuda. See oli nagu 1972.aasta teleshows väikese vanainimese esitus, ma olen Eesti rahvast kõrgemal arvamusel ja arvan, et see ei lähe rahvale peale," lajatas Mihkel.

Ei olnud ju igav! Vaata uuesti ja veendu ise: