"Ma ei uskunud, et ma hakkan nutma, sest ma pole üldiselt nii emotsionaalne inimene, aga ma hakkan isegi praegu nutma...," pööras ta pilgu korraks kõrvale. "Ma teadsin alati, et see on minu jaoks hästi tähtis, aga kui lõpuks öeldi, et saan edasi, siis see tunne oli hämmastav," nendib ta.

Mihkel Raud kiitis eile Fredi esitust kummaliselt vastuolulise komplimendiga, nimetades teda "feminiinseks" lauljaks. "See on väga hea, ma võtan seda komplimendina, aga mind natuke häiris, et Raud ütles Janeki kohta, et ta laulab nagu eit. See on teistsugune ja eriline, kui mees suudab naise moodi laulda," arvab ta.

Kuula ja vaata intervjuust, kellele Fredi finaalis pöialt hoiab:

Meenutus saatest: Fredi Pärs esitas kolmandana laulu "Who You Are", mis publikule kohati lausa pisara silma tõi ja noored neiud huilgama pani. Imekaunis ballaad meeldis ka kohtunikele. "Kui meid alguses mõjutas metsafaktor ja su hambumus, siis nüüd tõestasid, et oled veenvalt hea laulja," arvas Mart Sander, kuid pani noormehele südamele, et ta peaks tõestama end kui teistest parem laulja. "Oled küll parem!" segas Mihkel vahele. "Mulle väga meeldib sinu erilisus ja feminiinsus, õrnus ja haprus ja ma hindan seda alati meeslauljate puhul väga!" kiitis ta. "Sa tegid hingestatud esituse, see läks mulle väga südamesse, aitäh, et oled selline vaiksekene!" muljetas Maarja.