"Saatesse lähed sa nüüd kindlasti rahuliku tundega, eks!" muigas Raud Fredile, kuid proovist läbi astus, kuid saates oli tema kriitika kui peoga pühitud ning kiidusõnu jagus küllaga. Publikule antud intervjuus tunnistab Fredi, et tahabki, et kohtunikud teda ka negatiivselt arvustaksid, sest see aitab ennast parandada ja arendada.

Kuidas Fredi oma hammaste eest hoolitseb ning mida Mart Sanderist ja Carl-Philipi lahkumisest arvab, vaata allolevast videost:

Kohtunike kommentaarid: "Sa oled üks huvitavamaid lauljaid siin viimase 5-6 aasta jooksul. Sa ei häbene, et oled poeetiline mees. Need paar musta nooti su hääles täna ei seganud absoluutselt, müts maha, Põltsamaa poeg!" kiitis Mihkel. "Kui siiamaani oleme näinud sind kui arglikku poissi, siis lahe, et sa jagad end sellisena nagu sa oled. Mulle meeldis see, et kuigi üks noot hakkas omasoodu minema, siis sa kohe korrigeerisid selle sinna, kus kannab paremini. Su hääle kvaliteet on nii hea, hoia seda ja me kuuleme sinust veel palju!" lisas Maarja. "Ma kartsin, et pärast seda emotsionaalset krahhi eelmisest nädalast, mis minu kahemõttelised sõnavõtud tõid, on sinust järgi inimvare, aga õnneks oled stabiilne. Mulle meeldib see, et sa suudad laval lihtsalt olla, sul tuleb see sisemusestma ei tea mille kaudu esile. See saladus peabki jääma. Braavo!" meeliskles Mart.

Vaata pilte Fredi eilsest esinemisest: