Pühapäevases seitsmendas finaalis panevad lauljad end taas proovile kahes erinevas voorus. Esmalt esitatakse klubihitte Power Hit Radio valikust. Teiseks vooruks aitasid finalistidel valmistuda nelja möödunud hooaja superstaarisaate võitjad.

Kuna Elina Born on saates ainus tüdruk ning siiani on ainsa mehena õnnestunud võita Ott Leplandil, siis asjade loomuliku käiguna sai Elina juhendajaks just Ott. Poisid aga otsustasid oma selle nädala lauluõpetajad välja selgitada loosi võttes. Nii sai Karl-Erik Taukari juhendajaks Jana Kask, Rasmus Rändvee tegi proovi koos Liis Lemsaluga ning Toomas Kolk kuulas näpunäiteid Birgit Õigemeelelt.

„Birgiti puhul, kes on siis Eesti kõige esimene superstaar, oli aru saada, et tegemist on veteranstaariga. Tema antud kriitika oli väga konstruktiivne, ta jagas palju head nõu ning tekitas uue innu ja motivatsiooni treenida,“ kommenteeris Kolk. Birgit Õigemeele sõnul oli Toomas talle teleri vahendusel jätnud pinges mulje. „Paistis, et ta justkui meeletult pingutab, et teistele meeldida; kui ma temaga nüüd ise kohtusin, selgus, et tegemist on äärmiselt
siira ja ausa inimesega, kes teeb oma esitusi nii hästi kui saab ja on näha, et need lähevad iga korraga paremaks,“ rääkis Õigemeel.

Oma lemmiku poolt saab hääletada kogu saate vältel ning telefoninumbrid on püsinud muutumatuna saatest-saatesse. Seitsmenda finaali lood on järgmised:

Toomas Kolk „I Kissed A Girl“ (Katy Perry) ja „Can’t Help Falling In Love (Elvis Presley) - 900 73 03

Karl-Erik Taukar „Feel“ (Robbie Williams) ja „Born This Way“ (Lady Gaga) – 900 73 09

Rasmus Rändvee „We Are Young“ (Fun) ja „Losing My Religion“ (R.E.M.) – 900 73 05

Elina Born „Why Don’t You Love Me“ (Beyonce) ja „Cruz“ (Christina Aquilera) – 900 73 10

Suurejoonelisele finaalsaatele eelneb „Eesti otsib superstaari“ erisaade, kus seekord jätame hüvasti Fredi Pärsiga ja saame lähemalt tuttavaks Toomas Kolgiga. Möödunud nädalal otsustas Swedbank anda finalistide käsutusse 10 000 eurot jagamiseks panga annetuskeskkonna heategevusorganisatsioonide vahel; nüüd selgub, keda noored toetada otsustasid. Veel näeme erisaates, kuidas tulevad finalistid toime meedia tähelepanuga ja kuidas nad käisid Estonias vaatamas Mart Sanderi lavastatud operetti „Silva“.

„Eesti otsib superstaari“ erisaade on TV3s pühapäeval kell 20.00, seitsmes finaal alustab otsestuudios kell 20.30.