"Ma olen õnnelik, lihtsalt nii õnnelik ja siiamaani on see ebareaalne, kui kaugele ma olen jõudnud," sädistas ta endale omase emotsionaalsusega. "Tegelikult võib-olla ei peaks nii loosse sisse minema, lauluõpetajad ei soovita sellist asja, et mõelda igast loost nagu endast, et siis on emotsioonid liiga valla ja võib-olla hakkame nutma," arutleb ta endamisi.

Katrini välja langemise peale muutub ta aga isegi veidi pahuraks. "Mina arvan, et eesti rahvas ei taju Katrinit!" pahandab ta. "Tal on hääl, välimus, kõik olemas! Ma ei usu, et tal oli halb esinemiskoht, lihtsalt eestlane ...ma ei tea," on ta nõutu.

Kuula, mida Elina Publikule veel rääkis:

Kohtunike kommentaarid: "Sa saad aru, mis on laulmine, see on elamine," õhkas Mihkel. "Müts maha, kummardus, väga-väga kift!" lisas ta juurde. "Kui ma kuulasin su esinemist, seda kurvemaks ma muutusin. Meil on nii palju häid lauljaid, aga see oli nii võimas, nagu sa oleksid superfinaalis! Sa liigutasid minu südant!" lisas Maarja juurde. "Borni identiteet hakkab kujunema, sa oled meie saate õis, kes pärast kastmist ja ohtrat väetamist oled sa puhkemas ja õitsemas. Mina loodan, et vaatajatel on sama suur huvi sind edasi näha kui minul," arvas Mart.

Soovita, mis lugusid Elina edaspidi võiks laulda!