"Jah, tõsi ta on!" tunnistab Koit muheledes ja lisab juurde, et ei oska veel öelda, mis ta lauljate lauluoskusest arvab, sest tükk tegu olevat enda võimete hindamisega, sest esimene proov on alles täies hoos. Selgub, et olemegi tabanud Koidu otse proovist, kus ta harjutab järjekorras kolmandat lugu.

"Ma pole tõesti sellist asja varem teinud, see on täiesti teistmoodi kogemus ning ma ei välista, et ma ka ise kaamera ees närvi võin minna, sest mõelda vaid, ma olen siiski üksinda ja klaveril, võõrad lood vaja ära õppida, vastutus teiste ees on suur," loetleb ta, kuid kinnitab, et on palju harjutanud ja harjutab kindlasti veel.

Ühelgi algajal staarihakatisel pole koit-toome-krampi veel peale tulnud, kinnitab Koit naerdes küsimuse peale, kas mõni noor laulja ukse peal soolasambaks ka tardus, kui nägi, et süntesaatori taga istub Eesti üks esilauljaid. "Ei ole mingit krampi! Meil on siin sõbralik ja hubane õhkkond ja kui, siis ehk hakkavad hääled alles kaamera ees värisema ja see siis pole enam minu pärast," arvab ta.

"Eesti otsib superstaari" on eetris pühapäeviti kell 20.00, TV3s!