Pärast rasket ja närvesöövat teatrivooru esimest päeva jagati noored staarihakatised kolme suurde ruumi, mis tähendasid erinevaid saatusi. Selgus, et üks toatäis saab kohe otse stuudiovooru ja ei pea enam teist päeva jutti pingutama, teine grupp pidi aga veel teisegi teatripäeva üle elama ning kolmas grupp saadeti halastamatult minema. Nende hulgas, kes otse edasi said, olid juba varasematest episoodidest silma paistnud värvikad tegelased nagu näiteks Rein Rannapi poolt paar aastat tagasi “metshaldjaks” ristitud Kristina, kellest tänaseks on sirgunud vinge metal-tšikk.

Lauljad said valida Nirvana, 2 Quick Starti, Lenna ja Loreeni laulude hulgast ning nii hurmur Artjom, nahaalne ja ülbe rokkar Toomas, ilueedi Ikevald kui ka Karl Madise poeg Karl Philip laulsid sünget Nirvana “Smells like teen spiritit”. Rünno ja Karl Mihkel laulsid võrdlemisi haledalt 2 Quick Starti “Ühega miljoneist” ning neiud Liis ja Mirjam olid eufoorias Loreeni “Euphoriast”. Kristin ja Johanna Henriett laulsid aga hoopis Lenna “Mina jään”.

Ikevald Rannap, kelle käekäiku me oleme algusest peale tähelepanelikult jälginud, ei pääsenud küll otse stuudiovooru, vaid kuulus nende hulka, kes peavad ühe päeva veel pingutama, kuid viimasel päeval pandi ta kõrvuti seisma teise niinimetatud “kuulsa mehe poja” Karl Philipiga ning paraku pidi selles duellis alla vanduma. Tõsi, Ikele heideti liigset maneerilikust ette juba esimeses eelvoorus.

Otse stuudiosse pääses 10 ning teisest teatrivooru pärast veel 10 staariks pürgijat — 10 poissi ja 10 tüdrukut. Järgmisel pühapäeval laulavad ainult tüdrukud — Elina, Getter, Kadri, Liis, Katrin, Katrina, Geter-Heleen, Kristin, Tuuli ja Anissa.