Superstaarisaate finaliste soojendavad DJ Mihkel Eller ja DJ Andres Puusepp. „Enne Power Hit Radio tantsumuusika vooru tegin finalistidele Venus Clubis ka väikese DJ-koolituse, et nad näeks, mida DJ tegelikult peol teeb ja kas see on lihtne või raske amet,“ selgitas PHR DJ ja hommikuprogrammi Kickstart juht Andres Puusepp.

Puusepa sõnul kinnitasid finalistid kui ühest suust, et töö on kuradima raske ja nuppe on nii palju nagu lennuki kokpitis. „Täna õhtul saavad superstaariks pürgijad tunda seda, kui oluline on mängida muusikat rahvale, mitte punnitada vaid oma lemmiklugusid, mis inimestele mitte midagi ei ütle. Kuidas see kõik välja tuleb ja kes on noortest kõige ägedam DJ, see selgub täna ööklubis Venus!“ lisas Puusepp.

Pühapäevasesse seitsmendasse finaali on jõudnud neli noort. Seekord esitab igaüks neist kaks lugu - duett kohtunikuga ning vaatajate poolt valitud laul.

„Eesti otsib superstaari“ seitsmes finaal alustab TV3s pühapäeval kell 20.00, kohe pärast erisaadet „Eesti otsib superstaari: lava taga“.

Lisainfo:
Annely Adermann